Sök
  • gabrielgjerss

Föräldraledig i Stockholm

Uppdaterat: 29 sep 2020

Föräldraledig i Stockholm innebär många möjligheter för aktiviteter och en spännande vardag. För en nybliven förälder kan det vara svårt att komma på varierade aktiviteter som man kan hitta på tillsammans med sin lilla bebis. Därför har vi här samlat lite tips till er som är föräldralediga. Självklart går dessa aktiviteter även bra att göra med lite äldre barn.

Miniplask

Många badhus erbjuder simskolor för föräldrar och bebisar. Bland annat kan man hitta Miniplask i Enskede. Här finns flera kurser för bebisar och barn inom bad och simning. Bland annat kan barn som är mellan 8-24 månader tillsammans med sin förälder öva på att bli bekväm i vattnet och framförallt passa på att ha roligt tillsammans.

Läs mer här.

Teater för barn

Det finns flera teatersalonger i Stockholm som erbjuder föreställningar riktade till barn. En av dessa är Dockteatern Tittut på Södermalm som har föreställningen Babysalong. Denna välkomnar de allra minsta barnen för en upplevelse av skuggspel, musik, dockor och såpbubblor.

Läs mer här 

Sagostund

Att besöka ett bibliotek är roligt för både barn och vuxna. Många bibliotek erbjuder även sagostunder för barn och bland annat kan man besöka Stadsbiblioteket för att uppleva detta.


Här kan du läsa mer om när det är sagostund på ditt närmsta bibliotek 


Öppna förskolor

Att besöka en öppen förskola är ofta mycket uppskattat. Här får barnen möjlighet att leka med andra barn i en ny miljö. De flesta öppna förskolor brukar erbjuda sångstund och även vara i anslutning till en rolig lekplats. Det är en spännande upplevelse för barn i alla åldrar.

Hitta din närmsta öppna förskola här


Bergianska trädgården

Här är det perfekt att promenera runt med barnvagnen. Man kan besöka Edvard Andersons växthus som är spännande även för ett litet barn med olika dofter och växthusmiljö. Man får uppleva öken, regnskog och medelhavsklimat i detta växthus.

Läs mer här

Har ni behov av hjälp med barnpassningen?

Vi har duktiga barnvakter som hjälper familjer med barn i alla åldrar, även de allra minsta. Vi tar fram en skräddarsydd lösning utifrån era behov och förväntningar. Kontakta oss på 010-178 79 00 eller info@nannybytellus.se så berättar vi mer om vi kan hjälpa till. Då får ni också möjlighet att berätta om era önskemål kring barnpassningen.

#råd #barnvakt #föräldraskap

7 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla