Sök
  • gabrielgjerss

Karriär och småbarn fungerar

Karriär och småbarn är en livskombination som innebär många utmaningar. Historiskt har lösningen varit att kvinnan (ibland mannen) fått ta ett större ansvar kring barnen och därmed varit tvungen att avstå från egna karriärmöjligheter.


Nu är det vanligare att många familjer delar 50-50 på ansvar för hämtning och lämning och det är toppen! Men bara för att man delar på ett problem betyder det inte att problemet är löst.


Gör livet lite enklare och boka en professionell barnvakt via Nanny by Tellus som hjälper till med hämtningen några gånger i veckan. Du hinner jobba klart i lugn och ro. När du kommer hem kan du lägga allt fokus på barnen istället för att stressa till hämtningen och sen vara distraherad av jobbmobilen hela eftermiddagen.


När du anlitar oss får du en trygg lösning på ditt vardagspussel. Vi handplockar våra barnvakter och skräddarsyr en lösning utifrån era behov. Självklart är barnvakten försäkrad och HLR-utbildad. Första mötet bjuder vi på så att alla känner sig nöjda och trygga!

Har du redan en barnvakt som jobbar privat (svart)? Låt oss anställa din barnvakt! Visst, det kostar ett par tior extra, men då är din barnvakt försäkrad, får en vit lön och en HLR-utbildning. En bra investering för alla! Boka din barnvakt här.

karriär och småbarn

1 visning0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla