Sök
  • gabrielgjerss

Hur får man ihop livspusslet?

Uppdaterat: 28 sep 2020

Hur får man ihop livspusslet är en fråga som ständigt finns hos småbarnsföräldrar. Att kunna kombinera karriär, familj, träning och hobbys är en ekvation som de flesta sitter och räknar på dagligen. Det vanligaste svaret på hur man får ihop livpusslet är att man måste prioritera, planera och effektivisera sin vardag. Problemet när man blandar in barn i ekvationen är att både planering och effektivisering är områden som kan vara svåra att räkna på. I värsta fall slutar det i sura miner ifrån både barn och föräldrar då stress och tidsbrist gör vardagen tråkigare.


Vi tror inte lösningen på livspusslet är att man ska göra alla vardagsbestyr halvdant utan istället göra det viktigaste gediget. Vår målsättning är att föräldrar ska ha möjlighet att spendera så mycket kvalitetstid som möjligt med sina barn. Att hjälpa stressade föräldrar att få avlastning i vardagen så att man kan fokusera på det som betyder mest när jobbet är klart. Att stressa från jobbmötet till förskolan eller tacka nej till lördagsmiddagen med gamla vänner tycker inte vi är optimalt för någon i familjen.


Om Nanny by Tellus

Nanny by Tellus erbjuder trygg och pedagogisk barnpassning i hela Stockholm. Vi har vårt ursprung i Tellusbarn som driver förskolor i olika delar av Stockholm och Uppsala sedan 2007. Genom vår verksamhet inom förskolan tar vi med oss lång erfarenhet av samarbete med familjer i olika livssituationer samtidigt som vi vet hur viktigt det är med noggrann rekrytering av barnvakter som har förmågan att kombinera barnperspektivet med föräldraservice.

6 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla